4 liter Scotte GT 20 Hvid

899,00

Scotte GT 20 er en halvmat vandfortyndbar akrylatlatexmaling med høj dækkeevne. Den har en lav, blød kornethed med god vaskbarhed. På grund af den meget gode hæfteevne til tidligere latex-, alkyd- og oliemalingsmalede flader er den god at reparationsmale med. Indgår i et af Beckers vådrumssystemer, som opfylder maleribranchens standard for vådrum klasse VA (vandafvisende). Anvendes i fx køkken, entre, trappeopgang. 

Scotte GT 20 anvendes hovedsageligt til køkken, trapper, korridorer og institutioner. Den er velegnet til f.eks. puds, beton, sandspartlede overflader, træfiber-, spån- og gipsplader, væv, tapet og lign.    

Scotte GT 20 har særdeles god vedhæftning på bl.a. plast-, alkyd og oliemalede overflader, hvilket gør den særdeles velegnet som reparationsmaling. Den har en ubetydelig lugt ved påføring og under tørring. Den giver et jævnt og smukt udseende, tørrer hurtigt, let at rengøre, ringe smudsoptagelse, god dækkeevne og den gulner ikke. Indgår i Beckers vådrums system til sekundære vægge.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Inspiration